top of page
ZouhairMtazi_flyerfront.png

 

“Muis, noemden ze me. Omdat ik zo’n klein, mager mannetje was. Ik was blij dat ze me Muis noemden. Ik was niet langer Mousa. Voor het eerst voelde ik me iemand.”

 

Zeven jaar lang is hij niet buiten geweest. En nu kijkt hij terug. Mousa neemt ons mee naar zijn leven als loverboy. Hoe hij te werk ging en vooral hoe hij in dat wereldje is terecht gekomen. Hij staat op het punt om vrij te komen. Alleen vraagt hij zich af hoe het hem zal vergaan daar buiten. Kiest hij voor een andere weg of valt hij weer terug in de wereld van seks, drugs en fast money. 

 

Thema’s als spijt, groepsdruk en identiteit komen aan de orde in deze intieme solovoorstelling.

"Een spannende, meeslepende ervaring. De jury tastte compleet in het duister of de hoofdpersoon een acteur of een spijtoptant betrof, wat aangeeft dat dit een ontzettend knappe performance betrof, op het randje van de realiteit.”

 

“De teksten zijn erg to-the-point, maar de emotie die komt kijken bij bespiegelingen over de exploitatie van jonge meisjes, wordt heel evenwichtig en diep in de voorstelling geraakt. Geloofwaardig en intens.”

 

                                                        -Jury rapport Fringe Festival Amsterdam

 

                                  

                                    concept en spel | Zouhair Mtazi                                  

regie | Khadija Massaoudi

tekst | Luc Brants, Khadija Massaoudi, Zouhair Mtazi

tekst bewerking | Khadija Massaoudi, Zouhair Mtazi

techniek | Jaap Schledorn

fotografie | Marian Schutte

fotografie Fringe Festival | Annelies Verhelst

Met dank aan Soulshine Connection

 

De solovoorstelling is een remake van de originele klassenvoorstelling van Soulshine Connection in samenwerking met Zouhair Mtazi.

bottom of page